Open Dag locatie Eindhoven

Fontys ICT

Open Dag locatie Eindhoven zeer geslaagd

Zaterdag 14 november werd de Open Dag van Fontys Hogeschool ICT locatie Eindhoven georganiseerd. Dankzij gezamenlijke inspanningen is het weer een succes geworden! Bij voltijd waren er 450 potentials tegenover 320 vorig jaar. Een stijging dus van 40%! Bij deeltijd ca. 32 potentials, waarvan er 10 voor de Associate degree kwamen. Voor de masters waren er 3 geïnteresseerden. Over het algemeen was het bij alle techniekopleidingen erg druk. Erdinc Saçan was een van de docenten die hulp aanbood tijdens de Open Dag. Hierbij een kort sfeerverslag.

"Zaterdagochtend vroeg was het al een drukte in de ontvangstruimte voor medewerkers (waaronder de vele studenten van FHICT). Studenten waren verantwoordelijk gesteld voor registratie en het uitdelen van de lunchbon aan iedereen die op de open dag dienst had. Er was ook wat pepermunt en deodorant beschikbaar voor iedereen, mocht het nodig zijn. Je moet toch de hele dag praten met mensen.

Om 09:15u stond er al een grote groep mensen beneden klaar om naar boven te gaan. Qua voorlichtingssessies waren 4 lokalen voorzien van theateropstellingen en startten deze sessies elk kwartier. Toch zaten de lokalen helemaal vol en moesten mensen zelfs staan. Na iedere voorlichtingssessie konden de mensen via een route langs alle basisprofielen en innovatieroutes lopen. Door de spreiding van verdere activiteiten over de 3 verdiepingen waren de bezoekers goed verspreid. Ondanks dat het basisprofiel ICT & Business helemaal in een uithoek van de 4e verdieping zat, kwamen er toch veel bezoekers langs.

Al met al een geslaagde Open Dag die werd afgesloten met een borrel. Met dank aan alle medewerkers en studenten die hard hebben gewerkt!"