Good Vibrations bij Fontys ICT

Fontys ICT

Bij drones denkt de gemiddelde ICT'er aan de zoemende en vliegende soort, maar tijdens de 3e drone workshop 'Good Vibrations' ging het juist over geluid. Drones zijn ononderbroken tonen, die in muziek en andere toepassingen een specifiek effect kunnen hebben op ons. Angela de Weijer, consultant en componist/artiest, organiseerde samen met Woody Veneman een workshop waarbij collega's samen werkten aan een muziekstuk. 

In deze video vertelt Angela je er meer over en komen ook deelnemers aan het woord.  

Uitdagen en verbinden   
Het werkveld van ICT is ontzettend breed en altijd in ontwikkeling. Buiten je comfortzone stappen is dus eigen aan werken binnen het instituut Informatie & Communicatie Technologie. In zowel onderwijs als onderzoek is continue uitdaging te vinden in het innoveren. Maar om die innovatie vorm te geven, is verbinding ontzettend belangrijk; we doen het ten slotte samen. 'Good Vibrations' is daarom voor elke collega en student toegankelijk; een veilige, open omgeving om te ervaren en experimenteren. Dat raakt aan de kern van Angela’s werk als consultant Inclusie & Diversiteit en ervaring als hbo-docent. Voor creativiteit en open samenwerking is de juiste setting onmisbaar. 

Identity  
De Drone Workshop wordt ondersteund door het Identity ambitiethemateam van Fontys ICT en georganiseerd door Angela de Weijer en Woody Veneman. Binnen dit thema krijgen collega's de ruimte om een initiatief op te zetten vanuit één of meerdere waarden van het Fontys ICT kompas. 'Gedurfd Pionieren' staat voor buiten de lijntjes en vaste kaders kleuren, en daar past deze eigenzinnige workshop perfect bij. Een workshop waarin experimenteren, samen onderzoeken en buiten je comfortzone treden centraal staan. 

Meer weten over de drone workshop? Neem dan contact op met Angela de Weijer.  

Tags: Events