Computable Award 2015

Fontys ICT

SNS Bank, CGI en Pinkroccade (Partners in Education) winnen prijs bij de Computable Award 2015

Op 3 november 2015 vond de tiende editie plaats van de uitreiking van de belangrijkste ICT Prijzen van Nederland, de Computable Awards. De uitreiking vond plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Vanaf juni kon er gestemd worden op de verschillende bedrijven en projecten. De uiteindelijke winnaars werden bepaald door een onafhankelijke jury en de lezers van Computable.

SNS Bank: Beste ICT-werkgever van het jaar onder niet-ICT-organisaties

Tijdens een spectaculaire show werden er negentien awards uitgereikt aan verschillende organisaties en personen. SNS Bank is de eerste winnaar in de categorie "ICT-werkgever van het jaar onder niet-ICT-organisaties". Deze prijs is tot stand gekomen op basis van onderzoek van Enigma Research in opdracht van Computable. Aan ICT'ers is naar hun mening gevraagd over hun eigen werkgever. Specifiek is er gevraagd naar tevredenheid over werkzaamheden en verantwoordelijkheden, waardering, ruimte en kansen om optimaal te presteren. Daarnaast scholingsmogelijkheden, betrokkenheid bij de werkgever en tevredenheid over de werkgever. SNS Bank haalde met een 9,11 het hoogste gemiddelde cijfer. Pinkroccade ging met een projectaward naar huis voor het project LARS. CGI kreeg de titel "Beste ICT dienstverlener van het jaar."

Trots op onze Partners in Education! Voor meer informatie en een overzicht van alle winnaars: www.computable.nl

*Fontys Hogescholen heeft ook de award gewonnen voor beste ICT-opleider. Alhoewel het klinkt alsof FHICT deze prijs dan gewonnen heeft, is de prijs gewonnen door het Objexlab, een onderdeel van de hogeschool Engineering. Onze collega's, van harte gefeliciteerd!