Fontys ICT App

Fontys Hogeschool ICT

De Fontys ICT app, alle informatie op een centrale plek

Fontys Hogeschool ICT heeft een eigen app! De app is ontwikkeld door applicatieontwikkelaar Stephan van Rooij. Wat zijn de mogelijkheden van deze app? Wat is het doel? En voor wie is de app bedoeld? Stephan legt uit.

Waarom een Fontys ICT app?

We bieden zo alle medewerkers en studenten van FHICT de mogelijkheid om informatie op een centrale plek te vinden. Deze app is door ons zelf ontwikkeld en voldoet dus aan onze standaarden qua beveiliging.

Wat is het doel van de Fontys ICT app?

Het doel van de FHICT App is studenten en medewerkers eenvoudig op een veilige manier toegang bieden tot belangrijke gegevens, zoals o.a. lesroosters, contactgevens medewerkers, mededelingen en nieuwsberichten.

Waar kan ik de app downloaden?

Op https://tas.fhict.nl/app/ kan je alles vinden over deze app. Alsmede een link naar de Play store voor Android en een installatie link voor iPhone.

Voor wie is de app bedoeld?

Deze app is bedoeld voor zowel studenten als medewerkers van Fontys Hogeschool ICT. Je hebt in de app ook eenmalig je i-account nodig om in te loggen zodat de app weet dat jij geautoriseerd bent om bepaalde gegevens te zien.

Wat is de toegevoegde waarde van de app voor medewerkers?

Eenvoudig andere medewerkers bellen en heel snel je eigen inzet of die van anderen bekijken.

Wat is de toegevoegde waarde van de app voor studenten?

Razendsnel je lesrooster en resultaten bekijken. Daarnaast krijg je zeer eenvoudig toegang tot mededelingen en nieuwsberichten van FHICT.

In de nabijke toekomst willen we graag nog meer features aan de app gaan toevoegen. Mis je iets, heb je een bug gevonden, iets anders te melden? Neem contact op via issd@fontys.nl

Download nu de Fontys ICT app via https://tas.fhict.nl/app/

Tags: Education