Bedrijvendag Partners in Education

Fontys Hogeschool ICT

Grote drukte op bedrijvendag Partners in Education

Op donderdag 28 april 2016 was de bedrijvendag. Zo'n 40 bedrijven stonden verspreid over zowel de 3e als de 4e verdieping in R1 met hun stand. En met succes.

De gehele middag was er een flinke aanloop van studenten die belangstelling toonden voor diverse bedrijven. Allen met hetzelfde doel: die ene stageplaats of bijbaan scoren.

Vanaf 11.00 uur kwamen de eerste bedrijven R1 binnen. Zij werden hierbij ontvangen door Judith Gaffert en Luciƫnne Wijgergangs. Diverse studenten hielpen de bedrijven met spullen sjouwen en het klaarzetten van hun stand. Om 12.00 uur was er een gezamenlijke lunch voor alle Partners in Education. Tussen 12.45-15.00 uur konden studenten langs de stands lopen en in contact komen met diverse bedrijven. Vele studenten grepen hun kans om daadwerkelijk met iemand een praatje te maken. "Tijdens een bedrijvendag kun je echt alles vragen," aldus een enthousiaste student. Om 15.00 werd er nog gezellig geborreld door de Partners in Education. Luciƫnne Wijgergangs kijkt met een zeer positieve blik terug op de dag: "Het is duidelijk dat de studenten de interactie aangaan met onze Partners in Education en daardoor ontstaan er nieuwe waardevolle contacten."