ICT in Practice 2020

Fontys Hogeschool ICT

Derde editie symposium ICT in Practice

Al voor het derde keer organiseerde FHICT ICT in Practice, dit jaar op 7 februari 2020.

ICT in Practice is een platform dat de ruimte geeft aan toegepast onderzoek initiatieven binnen het ICT domein en die hun thuisbasis vinden bij de Fontys Hogeschool ICT community. Om hier hun bevindingen te demonstreren, kennis te delen, resultaten te bespreken en nieuwe en toekomstige projecten te lanceren. Daarnaast wil ICT in Practice een bijdragen leveren aan de kennis, het begrip en de visie op toegepast onderzoek.

Het jaarlijkse ICT In Practice symposium biedt de community een inspirerende programma met lezingen van experts, relevante projecten en producten, thema discussies en de mogelijkheid om te netwerken met nieuwe en bestaande partners.

Het thema van ICT in Practice 2020 was "In Bots We Trust" waarbij werd gekeken naar de invloed van bots op de huidige samenleving. Meer dan 50 projecten van ruim 300 studenten konden worden bekeken en uitgeprobeerd. En werd de dag gevuld met meer dan 20 lezingen van experts van Fontys Hogeschool ICT, maar ook sprekers van bedrijven die Partner zijn van Fontys Hogeschool ICT en andere kennisinstellingen. De lezingen zijn terug te kijken op de website van ICT in Practice waar je ook informatie van de vorige edities terug kunt vinden.

In deze samenwerking ontstond een dag bruisend van kennis en inspiratie waarbij heel duidelijk werd hoe samenwerkingen tussen bedrijfsleven en onderwijs elkaar versterken.