ICTalent Awards eventpartner Dutch Technology Week 2017

Fontys Hogeschool ICT

ICTalent Awards eventpartner Dutch Technology Week 2017

Van 15 t/m 20 mei 2017 vindt voor de 6e keer de Dutch Technology Week (DTW) plaats. Tijdens deze week worden de meest wonderlijke en innovatieve technologieverhalen verteld. Een perfecte kans om vanuit Brainport Regio Eindhoven (de slimste regio van de wereld!) te laten zien hoe goed we zijn op high tech gebied. De organisatie van de DTW is in handen van Brainport Development. Samen met diverse nationale en internationale partners wordt de high tech industrie op de kaart gezet. De ICTalent Awards is dit jaar nu ook een van deze trotse partners.

Dutch Technology Week
De high tech industrie levert heel veel topprestaties. Daar zijn we ontzettend trots op! Om dit trotse gevoel te delen werken bedrijven, overheden en kennisinstellingen samen aan een week vol met technologische verrassingen. Iedereen kan tijdens de DTW zien, voelen en ervaren hoe kansrijk en uitdagend het is om mee te werken aan uitvindingen die de wereld veranderen.

ICTalent Awards eventpartner DTW
Het is voor Fontys Hogeschool ICT een mooie kans om mee te werken aan de DTW middels de ICTalent Awards. Hiermee is de ICTalent Awards dit jaar officieel eventpartner van de DTW. De ICTalent Awards sluit naadloos aan bij de missie en doelstellingen van de DTW. Zo wil de DTW  enthousiasme en trots op technologie bevorderen en hiermee de Nederlandse hightech sector versterken. Dit o.a. door toename van het bewustzijn van ondernemerschap, vakmanschap, creativiteit en denkkracht. "Tijdens de ICTalent Awards willen we namelijk iedereen de kans geven te zien en te ervaren wat voor mooie dingen er worden ontwikkeld door onze ICT-studenten. Het trotse gevoel delen met elkaar, daar gaat het om. Het thema van de DTW "Technology Connects" past ook perfect in het jasje van de ICTalent Awards: techniek verbindt letterlijk diverse doelgroepen met elkaar, men deelt dezelfde passie voor ICT en techniek. Maar ook de producten van de deelnemers aan het event tonen aan dat techniek alles en iedereen om ons heen met elkaar verbindt," aldus Maartje van Hees projectleider ICTalent Awards.

Meer weten?
Nieuwsgiering geworden? Bekijk onderstaande websites voor meer informatie:

FontysICTalent.nl

http://www.dutchtechnologyweek.com/nl/events/ictalent-awards-fontys-hogeschool-ict

www.dutchtechnologyweek.com

 Bron: dutchtechnologyweek.com 

 

Tags: Events